I mnie także![]()
I mnie także![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jeśli można to mam dwie uwagi. Dużo się dzieje na tych ostatnich zdjęciach. Korzenie fajne ale wiele elementów rozprasza może ciaśniejszy kadr by pomógł. Zwróciłbym też uwagę na światło. Wąwóz moim zdaniem powinien być ciepły, zieleń we wszystkich tonacjach - mam wrażenie, że te zdjęcia są prześwietlone (miejscami wręcz przepalone). Polecam zabawy z manualem i pomiar światła z zielonego obszaru a potem korekcja ekspozycji -2/3.
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
Pewnie, że można. Każda uwaga jest mile widziana.![]()
Moze wprowadz troche takiej atmosfery lesnej.Nie wiem jak to okreslic dobrze.Chodzi mi o takie cos lub takie-popatrzZałącznik 101733Załącznik 101732i porownaj ze swoim.Zobaczysz o co mi chodzi.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirku, wiem co masz na myśli. Przy obróbce fotek zastosowałem specjalnie emulację filtrów Fuji...
34 mi sie podoba. Piękne miejsce masz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak patrzę na 34 to sam mam ochotę tam podjechać (bez żony).
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||