Brawo. Zwłaszcza mając na uwadze warunki, w jakich były robione![]()
Brawo. Zwłaszcza mając na uwadze warunki, w jakich były robione![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
dobra seria, ze wskazaniem na 79. brawo
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
na zdjęciu 79. widzę, że rogi: lewy górny i prawy dolny są bardziej rozmazane niż pozostałe dwa, to celowy zabieg, czy po prostu pentacon tak ma? (podobnie jest jeszcze na zdjęciu z samochodami w "krakowskim" wątku).
Kadry fajne, szczególnie ten 79![]()
Też się nad tym zastanawiałem. Petreq pokazywał to w ogrodzie botanicznym. W necie znalazłem takie objaśnienie:
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Careme, a tu masz zastosowanie w "realu" gibania obiektywem i efekty jakie można uzyskać : https://forum.olympusclub.pl/threads...%C3%B3w./page5 , post nr 42
ps. ale do tego trzeba mieć jeszcze rękę i wiedzę Wulfa![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Petreq, jak bym Cię nie znał, to bym uwierzył, ze tak nie kombinujesz z obiektywem![]()
Pitu, pitu![]()