Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja Wam coś powiem. Kilka zarzutów wcale nie jest takich bezpodstawnych.
1. Jesteś trochę skostniałą grupą znająca się od lat i ci co wchodzą na forum to widzą i boja przy atakować bo z góry boją się odrzucenia i braku akceptacji.
2. Może tego nie widzicie albo gdzieś Wam to po drodze zaginęło - jesteście konserwatywni w pewnych kwestiach i fakt potraficie czasami trochę przydołować ludzi lub co gorsza próbować ich naciągnąć na swój wizerunek.
3. Fakt jest dział dla początkujących ale co z tego. Aktywność u kogoś takiego widać przez 2,3 strony może 4 a potem cisza. Ja tam się nie znam ale przynajmniej winkla w oku nie mam więc szkoda mi kogoś takiego i próbuję coś tam naskrobać aby go przytrzymać na forum. Ale jak kogoś przytrzymać skoro nikt mu nie odpisuje albo jedna osoba z częstotliwością raz na tydzień. Przepraszam są 3 wyjątki: wątek BIKERA ale znacie się od lat, wątek Warugi ale też widzę, że często pisuje sam do siebie próbując tworzyć kawał morskiej historii w fotografii, no i mój wątek gdzie pisuję sam do siebie ale dobrze mi z tym bo bawi mnie robienie opisów do durnych zdjęć spinaczy balkonowych
A jeżeli się mylę to powiedzcie mi czemu na dole strony widać przykładowo teraz 70 zarejestrowanych oraz 158 niezarejestrowanych (w dzień te ilości są znacznie większe) a z prawej strony praktycznie te same awatary w ilości około 20'stu sztuk przez cały dzień?![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.12.12 o 01:18
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
I to wszystko zauważyłeś, już po miesiącu na forum?
No kurna, geniusz!![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
2. Może tego nie widzicie albo gdzieś Wam to po drodze zaginęło - jesteście konserwatywni w pewnych kwestiach i fakt potraficie czasami trochę przydołować ludzi lub co gorsza próbować ich naciągnąć na swój wizerunek.
Czy mogłbyś rozwinąc okreslenie "próbować ich naciągnąć na swój wizerunek."