Nie nie.Ja jestem tak samo jak Ty amatorem.Nie uwazam,ze poza mna nie ma innych.Jednak nawet jesli ktos to melduje,ze jest z zawodu fotografem,profesjonalista wstawia zdjecie w ktorym ja widze ze cos nie tak to pisze o tym.
Nawet jesli poczatkujacy wstawi zdjecie bedac dzis po raz pierwszy i to zdjecie MZ jest swietne to tez to napisze
Nigdy nie ogladam sie na oceny innych.Nie uwazam,ze salonowo to znaczy lepiej.Jesli na zdjeciu widze osobie,ktora wyraznie pokazuje zwiastuny choroby modelkowej to pisze o tym,nie pisze,ze jest kruchej urody.Pisze po prostu.Jest chora i z nia do lekarza a nie do studia.Bo za miesiac moze byc za pozno.Jesli jest brzydko pokazana dziewczyna na zdjeciu to tez napisze ze jest brzydko pokazana,ze to nie portret tylko karykatura.A nie bede swirgolil jak pomazany,ze jest innej urody.
Ty zakladajac o swoich zdjeciach,ze sa dobrze kadrowane tez robisz blad.Mozesz napisac,ze to kadrowanie Ci odpowiada a czy ono jest prawidlowe czy nie to inna para kaloszy.Jednemu podobaja sie prawidlowosci drugiemu nie,ale o tym czy sa dobre czy zle nie im decydowac.
Nigdy tez nie bylo takiej sytuacji jesli ktos cos chcial zebym mu odmowil pomocy porady czy czegos o co prosil.