bywa i tak że jak odpowiesz coś nie po myśli komentujących to Ci przestają pisać...
bywa i tak że jak odpowiesz coś nie po myśli komentujących to Ci przestają pisać...
Lichy ze mnie autorytet, kiepski fotograf i marny grafik, oklepu się nie boję, ale....................
Ja widzę potrzebę pewnego dystansu przy tzw. krytyce oglądanych na wątkach lub w galerii zdjęć. Jest tu spora liczba osobników, których wizyty lubię, cenie i wcale mnie czasem ich "oklep" nie wkurza. Wiem że mam swoje ograniczenia(niestety) i niektórych fajnych uwag nie umiem albo nie mogę wprowadzić do swojej pasji. Oglądając cudze zdjęcia, każdy trochę zaawansowany może wskazówkami bardzo pomóc nowicjuszowi. A jeśli takich wskazówek udziela grono osób w podobnym tonie to naprawdę jest to zachętą.
Gorzej jak tzw. krytyka ogranicza się tylko do kąśliwych uwag, albo zjechania zdjęcia w galerii kiepskimi ocenami bez uzasadnienia.
To tak krótko, od siebie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak ma być oklep, niech będzie, ale niech nowicjusz ma poprzez mądre uwagi szanse pokazać, że chce się nauczyć. Efekty albo przyjdą, albo ...............będzie ewakuacja.
Antytalent Biker![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.12.12 o 22:23
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.12.12 o 22:25
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Czasami po prostu brakuje sił zeby coś napisać, jest dość proste w przekazie.Gorzej jak tzw. krytyka ogranicza się tylko do kąśliwych uwag, albo zjechania zdjęcia w galerii kiepskimi ocenami bez uzasadnienia.
a gdzie wtym obrazku inteligencja autorytetu![]()