Czy OS 2,11 obsluguje konwersje RAW z E3? Moze pisaliscie ale nie znajde na starosc.
Czesc
Czy OS 2,11 obsluguje konwersje RAW z E3? Moze pisaliscie ale nie znajde na starosc.
Czesc
wyslij mi RAWa z E3 to z checia sprawdzę
jeronimoMAŁPAolympusclub.pl
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Sciagnalem tego OS 2,11, triala. Bylo latwiej niz z zakupem E3, teraz musze poprosic o RAW z E3 by sprawdzic, czy OS 2,11 je konwetuje.Zamieszczone przez Jeronimo
Dzieki wszystkim za pomoc. Boja taki troche kaleka komputerowy i syn jak moze pomaga.
Musialem w[pierw wyistalowac wczesniejsza wersje OS.
Moze bede musial kupic na corke lub syna studenca wersje CS3, gdy zdecyduje sie na D300![]()
czesc.ch.
Na TEJ stronie masz rawy z E3,mozesz sciagnac i sam sprawdzic.Ja moge od siebie dodac,ze program nie ma zadnych problemow z plikami RAW z E3Zamieszczone przez chomsky
chcialem sprawdzic dla ciebie... mnie taka informacja do szczescia nie jest aktualnie potrzebna, pozdro
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Serdeczne dzieki za pomoc i dla Lucci. mam troche czasu i szukam "nowych rozwiazan".Zamieszczone przez Jeronimo
Koniec z szarpanina!
czesc.ch.