kurcze wchodze na strone pisze jak byk OLYMPUS Studio 2
http://www.olympus.co.uk/consumer/205_17003.htm
a jak sciagam to Olympus MASTERa![]()
kurcze wchodze na strone pisze jak byk OLYMPUS Studio 2
http://www.olympus.co.uk/consumer/205_17003.htm
a jak sciagam to Olympus MASTERa![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Hehe - też tak miałemZamieszczone przez Jeronimo
![]()
To jest nieco podchwytliweU góry, ponad napisami download są małe kwadraciki - kliknij na pierwszym z nich i wybierz Studio 2
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
no w Firefoxie to sa jakies badziewia w tych kwadracikach wogle tego nie zauwazlemthx
![]()
![]()
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie ma za coZamieszczone przez Jeronimo
![]()
Tak to czasami jest niestety z FirefoxemAczkolwiek to co się dzieje pod Vistowym IE7, to jest dopiero dramat! Niektóre strony są tak rozsypane, że nawet się nie daje z nich korzystać ...
Oczywiście na Olympus PL też można pobrać Studio, ino że jest ono nieco ukryte![]()
Po wejściu na link dotyczący Olympus Master 2 ( http://www2.olympus.pl/consumer/205_...S_Master_2.htm ) i kliknięciu "Darmowe pobieranie pełnej wersji..." następuje przekierowanie na centralny serwer, gdzie można wybrać nie tylko Mastera, ale i co innego
jak na dołączonej ilustracji.
Jack
patrzac na screena to mam wrazenie ze wlasnie te dziwne guziki o ktorych pisalem to sa formularze ktore u Ciebie w IE widac![]()
Nawet na pewno ...Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
Pozdrawiam, Robert
Opera radzis obie z wyświetlaniem tej strony doskonale.
Ale nie o tym chciałem...
Pobrać można oczywiście triala.
Gdzie, w Polsce, można kupić pełn ą wersję Olympus Studio 2?
Oj będzie ciężko - to jest taki biały kruk, że pewnie nawet na stadionie nie mająZamieszczone przez Woytec60
A tak na serio to jest podobno w OlyJedi - podobno, bo w cenniku jest 1.2, a RadioErewan nic nie odpisał na moje pytanie ... w sklepach też będzie ciężko - myślę, że najłatwiej będzie wykonać tel do Olympus PL
![]()
Pozdrawiam, Robert
Czy ktoś będący w temacie mógłby napisać w czym to Olympus Studio 2.0 jest lepsze od Olympus Master 2.0? I mam jeszcze jedno pytanko dotyczące Olympus Master 2.0... jest chyba rozszerzona wersja PlusCo daje owe rozszerzenie? Dzięki...