Strona 61 z 69 PierwszyPierwszy ... 11515960616263 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 685

Wątek: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt

Cytat Zamieszczone przez PaniNikt Zobacz posta
    Trochę więcej tolerancji, Nyny - zdaje się, że masz drobny problem z tolerowaniem innych rodzajów fotografii poza uprawianą przez siebie samego . Nie każdego bawi to samo. Zwłaszcza - ciągle to samo
    Pozdrówki.
    A co ma tolerancja do artyzmu i mydlenia oczu? Gołąbki są po prostu slabe, motylki poruszone, a pasikonik wylazł z GO. A kazdemu trafi się słabsza fotografia...
    I po co ta polityka?
    Nyny lubi dobre makro, dobre zdjęcie przyrodnicze. Jego zbójeckie prawo, ma przy tym odwage wypowiadać swoje zdanie.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 7.05.13 o 22:15
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar wojtek1234
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Ale się narobiło
    Każdy ma prawo do własnego zdania. Jestem za. Ale...róbmy to w taki sposób aby nie prowokować takich dyskusji jak ta. Powtórzę: można powiedzieć, że śmierdzi ale można też powiedzieć, że nieładnie pachnie - niby to samo a jakże inaczej brzmi.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria

za to lubię ten portal... tutaj jeszcze można znaleźć ludzi którzy piszą to co myślą nawet jeżeli miałoby to 'zranić' autor... na plf czy fotoferii już tego nie ma... cieszmy się z tego... lepszy jeden krytyczny komentarz niż 10 pozytywnych... pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar PaniNikt
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    A co ma tolerancja do artyzmu i mydlenia oczu? Gołąbki są po prostu slabe, motylki poruszone, a pasikonik wylazł z GO.
    I po co ta polityka?
    Nyny lubi dobre makro, dobre zdjęcie przyrodnicze. Jego zbójeckie prawo, ma przy tym odwage wypowiadać swoje zdanie.
    Ja bardzo proszę, czytajcie kochani ze zrozumieniem. Naprawdę nie mam siły po raz kolejny się tłumaczyć, że:
    a. nie uprawiam polityki,
    b. nie dorabiam do niczego ideologii, do której chcę kogokolwiek przekonać,
    c. nie mydlę nikomu niczego, bo i po co?
    d. nie odbieram nikomu prawa do wyrażania swojego zdania... itd. itp.

No. może życzyłabym sobie, żeby wyrażał to zdanie w sposób kulturalny . Niekoniecznie zbójecki...

---------- Post dodany o 22:16 ---------- Poprzedni post był o 22:13 ----------

Cytat Zamieszczone przez jagger Zobacz posta
    za to lubię ten portal... tutaj jeszcze można znaleźć ludzi którzy piszą to co myślą nawet jeżeli miałoby to 'zranić' autor... na plf czy fotoferii już tego nie ma... cieszmy się z tego... lepszy jeden krytyczny komentarz niż 10 pozytywnych... pozdrawiam.
    W pełni doceniam wartość merytorycznych komentarzy krytycznych, ba, życzę ich sobie. Przysrywki natury personalnej, lotów niższych od moich robali, do nich nie należą. Należy odróżniać mówienie prawdy od elementarnego braku kultury.
    Pozdrawiam serdecznie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria

nie ukrywam że nie czytałem uważnie tego wątku... jeżeli takowe były to oczywiście nie podpisuję się...

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Zebys droga kolezanko z taka pieczolowitoscia i zawzietoscia co swoje wpisy na forum odnosnie Twojej tworczosci traktowala poprawe warsztatu, to zapewniam Cie, ze i krytyki by mniej bylo.
    Bunczucznoscia jeszcze nikt nic nie zwojowal...

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar wojtek1234
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jagger Zobacz posta
    Można krytykować nie raniąc. Trzeba tylko chcieć. Poza tym warto zwrócić uwagę na tzw. odwet proszę pana jaggera .

Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Uwagi merytoryczne odnośnie zdjęć traktuję z należytą uwagą, w przeciwieństwie do "bambolenia w pierdus" [jak mawia jeden z moich przyjaciół]. Proponuję zatem na przyszłość mniej koncentrować się na kontemplacji moich wad, więcej na zdjęciach. Będzie to bardziej zdrowe .

Pozwolę więc sobie traktować ten temat jako zakończony.

Naturalnie, z pozdrowieniami dla TWA.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Pozdrowienia dla TWA było bez uśmiechu ..... Poskarżę Prezesowi.....

Może warto brać przykład z niejakiej Be_Beaty, która wszystkie krytyki bierze na klatę.... I radzi sobie świetnie.... Co nie znaczy, że daleko jej jeszcze do doskonałości...

Wojtek..... a co to znaczy: żeby zwrócić uwagę na tzw odwet....... że niby co?!
    Proszę bez emocji,

Nyny jaki jest każdy wie, ale jakoś nie przypominam sobie by kogoś obraził....
    Jeśli braknie tu krytyki to zrobi nam się portal flog.pl Gdzie jest tylko jedynie słuszna krytyka, czyli słowo "śliczne" jest nadużywane w 99,9%
    Czasem się zastanawiam czy niektórzy wystawiający chcą naprawdę tej konstruktywnej krytyki czy nie....

Ok, bo jeszcze mi się oberwie......

---------- Post dodany o 23:20 ---------- Poprzedni post był o 22:51 ----------

Pozdrawiam
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Krakman, ponieważ nie pasował Ci CCP [=centralny czerwony punkt], rzuć okiem na wersję alternatywną:

92.

Z nieodłącznym uśmiechem i pozdrowieniem dla TWA i Prezesa .
    Ostatnio edytowane przez PaniNikt ; 9.05.13 o 19:54

Uprawnienia umieszczania postów