Mimo pory jednak to przygaszenie mi nie pasuje (o drugiej fotce z łąk prawię) troszkę.
w galerii sobie pobyłem, pooceniałem nawet...
Mimo pory jednak to przygaszenie mi nie pasuje (o drugiej fotce z łąk prawię) troszkę.
w galerii sobie pobyłem, pooceniałem nawet...
A dziękuję, dziękuję, każde słowo cenne
To zdjęcie łąkowe zrobione z ręki podczas urlopowego spaceru, miało prawo się nie udać.
ale ono udane jest, ino coś mi się widzi że Ty często przygaszasz swiatło na zdjęciach (kot w galerii jest tego mocnym przykładem)
No proszę. Ciekawa odsłona w trzech aktach. "Stalowe portrety" industrialne(nadbrzeżne). Interesujące. Ciekawy ten "stalowy" koloryt fotografii.
fajne wszystkie, ale 12 super. pewnie dlatego, że tematyka bliska mi jest. Już w zakładach w ten sposób nie przypomina się o bezpieczeństwie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
A na 11 kalosze dodają smaczku temu zdjęciu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Taaa, kalosze bywają przydatne![]()
kalosze bywają przydatne, ale tu....? No nie wiem. Te trzy cz.b. jakoś mi nie "leżą" Taka kałuża , jakieś zniszczone budynki.... trochę żurawi... i jeszcze raz: kałuża...
I nie dlatego, że jak już gdzieś pisałem nie lubię cz. b. zdjęc....
Ale sorry... bo inne fajne...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dla mnie za dużo w tych ostatnich kadrach. Zwłaszcza w tym z kaloszami - fajny motyw ale rozpełzł się był w ogólnostoczniowym widoczku. Wart uwypuklenia.