Aha, TWA czuwa...
Juz spiesze tlumaczyc, gniot jest gniotem niewazne co przedstawia i w jakim kanonie foto biega...
Nawet elaboraty i dorabianie ideologii tego nie zmieni, brak warsztatu nadal bedzie brakiem, pomimo retuszowaniem go milonem slow.
Takie moje konkluzje w tym temacie
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
nyny ma rację... to nie są zdjęcia najwyższych lotów... nie robi się takich ujęć przy tak ostrym świetle, to podstawowy błąd... pada wtedy głębia, przytłacza kontrast, wszystko leży... pozdrawiam.
91 pasi mi, a jakże![]()
Żeby nie było, że TWA nie czuwa. Czuwa i się wpisuje: Nyny ma sporo racji......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
O których zdjęciach mówisz? O robalach? Czy tak w ogólności?
---------- Post dodany o 21:51 ---------- Poprzedni post był o 21:48 ----------
Nyny zakwestionuje wszystko, co zrobię, niezależnie od treści i techniki. Natomiast jeśli o robale chodzi, chyba wyraźnie napisałam do nich "wstępniak"?
I oczywiście serdecznie podrawiam swoje mityczne TWA![]()
O gołębiach, robalach też trochę....Choć moje nie są lepsze.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
o robalach... o robalach...![]()
"Take it easy". Bo ja naprawdę mam do tego dystans. I w galerii tych dzieł, znając ich wartość, nie wystawiam. To był tylko element, nazwijmy to, dyskusji.
---------- Post dodany o 21:58 ---------- Poprzedni post był o 21:56 ----------
Masz oczywiście rację. Ale te fotki to był żartobliwy raczej odzew na komentarz w galerii. Bo robale to nie moja fotobajka, a te wygrzebane gdzieś z bardzo starych zapasów. Dzięki jednak za opinię.
Ostatnio edytowane przez PaniNikt ; 7.05.13 o 22:04