http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez PaniNikt ; 23.12.12 o 22:28
Dla mnie zdecydowanie ciekawsza jedynka. Rozłożenie elementów kadru jest bardziej równomierne co mi się bardziej podoba. Podoba mi się w tym przypadku wygładzona obróbka.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę.
Dziękuję za opinię. To prawda, że pierwsze ze zdjęć jest bardziej zrównoważone, ale w drugim z tej równowagi zrezygnowałam z premedytacją
A życzenia odwzajemniam oczywiście![]()
Moją uwagę przykuwa perspektywa. Próbowałem fotografii cmentarnej i wiem z jakimi kłopotami można się spotkać w trakcie jej uprawiania. Strona techniczna w tym przypadku jest dla mnie sprawą drugorzędną. Jestem zaskoczony spojrzeniem Autorki. Oryginalne kadry, które być może nie wszystkim przypadną do gustu. I jeszcze jedno co zwraca szczególnie moja uwagę. To dialog "głów", rozmowa spojrzeniem. Sądzę, że takie kadry nie są dziełem przypadku.
Zdecydowanie, fotografia "sakralno/nekropolijna" jest bardzo wymagająca. Jedynka jednak wcale nie jest typowa czy sztampowa, a jednocześnie bardziej zrównoważona co mi odpowiada.
Pozdr
---------- Post dodany o 21:53 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
Tutaj część zasługi oddałbym autorowi rzeźb jednak - bez deprecjonowania wkładu PaniNikt oczywiście
Pozdr