cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z ciekawości - to drugie to wybrane z serii, czy taki refleks?
Świetna kocia dwójka i trójka.
Pozdr
Dwójka "strzelona w locie". Żałowałam, że dzikot szybko uciekł, bo bardzo był urodziwy, a zanim się złożyłam, pięty tylko pokazał![]()
okna, dla mnie nic ciekawego, choć moę się nie znać...
koty lubię...
Witaj,
O oknach.
Pierwsze okno- więcej szczegółów bym widział(górna i prawa strona kadru bardzo ciekawego wg.mnie). Pewnie warunki nie dopisały ? Miejsce ciekawym zda się być. Może wrócić tam na chwilę?
Drugie okno - nieźle ze świetlikiem wyszło. Dobrze doprawione obróbką.
---------- Post dodany o 22:02 ---------- Poprzedni post był o 21:48 ----------
O kotach
Od pewnego czasu jestem praktykującym kociarzem. Zmysł węchu często przypomina mi o tym
A jak widzę Twoje kociefotki ?
15. Zaduma
16.Goła stopa
17.Przez okno/marzenia o ptaszkach
Tak mi się jakoś widzą![]()
Pierwsze okienko całkiem, całkiem tylko trochę lewa strona mi nie pasuje - nie było tam czegoś czarnego jeszcze do wstawienia? Drugie kompletnie mi nie pasi, wszystko się rozjeżdża gdzie popadnie a ja lubię w domkach, domeczkach ładne linijki ale kolorystyka jest fajna. Co do kotów to nie moja bajka ale najbardziej podobają mi się krzaczorki szaroburorki
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|