Nie organizuja tam u Was obok Winhnchtsmarktu Märchenlandu.(takie budy z braci Grimm bajek)???
Nie organizuja tam u Was obok Winhnchtsmarktu Märchenlandu.(takie budy z braci Grimm bajek)???
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
taaaa, dokładnie wtedy gdy stwierdziłeś - "trzeba kończyć, bo robi się ciemno i już nic się nie zrobi". Okazało się że budy były tak mocno oświetlone że i bez "wysokiego ISO" dawało się zdjęcia robić. Ale po kolei najpierw jeszcze te fotki "za widoku"
to chyba bardziej w Kassel albo w Fuldzie bo raczej tamte strony z Grimmami mi się kojarzą
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
nie masz tego zdjęcia? w sumie to była scenka przez Ciebie wypatrzona, ja tylko "pomysł na zdjęcie ukradłem" i niestety spóźniłem :/Pięknie wyglądał ten pies, kiedy wspiął się przednimi łapami na ladę![]()
a więc dalej w temacie "nie dla psa kiełbasa"
Witajcie,
tak kolorowo i świątecznie się zrobiło, to i ja coś dorzucę w temacie.
Bywam w Norymbergi na jarmarku bożonarodzeniowym. Cały plac zastawiony jest stoiskami, wszystko jest barwne, ciepło i rzęsiście oświetlone.
Tak wyglądają kramy z zabawkami
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Targi w Norymberdze podobno największe i najbardziej znamienite, ale te we Frankfurcie też niczego sobie... organizatorzy się chwalą że rokrocznie odwiedza je 3 miliony gości... a więc jedziemy z koksem - kolorowo i jarmarcznie
niech się dzieje kabarecik...
Jan_S wstawia kolejny secik
helmuth - przypominam że Ty tam też zdjęcia robiłeś![]()
Ale chyba nie miałem jeszcze aparatu w ręku
Nawet się załapałam na Twoim zdjęciu
Głównie z biodra i wyszły poruszone
Dopiero jak się ściemniło, robiłem "normalnie". Czekam, aż skończysz swoje, robione "za dnia" i zacznę znowu pokazywać swoje.
Wszędzie tak samo![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA