Uff... Dobrze, że dodałeś, że te pieski mają sjestę... Najpierw jest zdjęcie mundurowego z maseczką, a potem psy leżące na chodnikach. Mógłbyś to podpisać "Psia grypa" i uwierzyłbym![]()
Persie ostatnią wrzutkę powinieneś nazwać "POLEGLI"![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wiesz jak to jest, reszty nie pamiętam (albo nie chcę pamiętać)![]()
Maciek_WM - ten policjant pilnował BTSu, a maski to oni często lubią zakładać i mają hopla na punkcie picia z puszek/butelek - starają się nie dotykać ich ustami i do każdej puszki dostaje się słomkę do picia. Raz na lotnisku miałem ubaw bo jeden starszy Japończyk nie miał słomki i wlewał sobie napój starając się nie dotknąć ustami butelki.
CzaRmaX - słaby jestem w tytułach
Dzięki, że wpadliście, spokojnej nocy - u mnie grzmoty walą, że hej!
Wspaniała relacja!
[Tour de Asia] Bangkok - Kac Vegas w Bangkoku
B1. No to czas zacząć naszą wędrówkę słynną uliczką Soi Cowboy znaną głównie z klubów GoGo i licznych filmów, które były tam kręcone
B2. Na przykład Kac Vegas w Bangkoku, a uliczka jest wąska i trudno się przez nią przecisnąć
B3. Ale dla dobra relacji trzeba iść dalej i trafiamy na pierwsze kluby GoGo, a dziewczyny zapraszają do wejścia do klubu
B4. Oczywiście można też z nimi porozmawiać na zewnątrz
B5. i napić się czegoś mocniejszego
B6. A jak już się napijemy to świat się nam lekko rozmywa...
B7... a czasem nawet bardziej niż lekko
B8. Ale ostatecznie dotarliśmy na koniec uliczki i trafiliśmy do jednego z dwóch najlepszych klubów GoGo w Tajlandii
B9. Drugi znajduje się kilometr dalej w Nana Plaza i nazywa się Rainbow 4
B10. Na zakończenie, prosimy pierwszą napotkaną dziewczynę aby zadzwoniła po Tuk Tuka bo czas już najwyższy grzecznie wracać do hotelu
Soi Cowboy i Nana to dwa miejsca oddalone od siebie o jeden przystanek BTSu, czyli 10 minut na piechotę. Soi Cowboy jest typowym turystycznym miejscem ze sporą ilością klubów GoGo ale można też spokojnie napić się czegoś na zewnątrz. Nana jest trochę inna, przypomina bardziej wielopoziomowe centrum handlowe dla dorosłych. I jest tam zdecydowanie mniej turystów a więcej stałych bywalców.
Z robieniem zdjęć na zewnątrz nie miałem jakichkolwiek problemów ale w klubach GoGo oczywiście obowiązywał zakaz. Wbrew pozorom w lepszych klubach nie zobaczymy nic więcej co moglibyśmy zobaczyć na tajskich plażach w wykonaniu Europejek.
Warunki fotograficzne w takich miejscach są fatalne - późna pora, ilość świecących i migających neonów oraz różnego rodzaju świateł powoduje, że AWB wariuje.
PS. Tak wiem, że zdjęcia nie są technicznie najlepsze ale relacja z Bangkoku bez tych miejsc nie byłaby tak naprawdę pełna
![]()
Ech, piekne fotki, radosnie sie oglada gdy ktos czerpie przyjemnosc z fotografowania i podrozy.
Narzekacze kadrow - prosze spadac na szczaw tzw. kwasne listki.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Strasznie młodziutkie te dziewczyny. Chyba że ten naród tak ma![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Janeczek , dzięki za miłe słowa
Zasada jest taka, że muszą mieć minimum 20 lat i nawet w większości hoteli jest zasada, że można mieć tak zwanego gościa ale musi mieć właśnie minimum 20 lat. Mnie na początku zdziwił również fakt, że wszystkie tego typu miejsca są bardzo bezpieczne i mają nawet tabliczkę "Strefa bezpieczeństwa"
Tym razem zreflektowałeś sięNocne życie utrwalone na matrycy. Ilość świateł i neonów poraża. Praktycznie jak w lunaparku
![]()
The question is, who cares?