Dziękuję![]()
Dziękuję![]()
Dla mnie z botanicznych piąte najciekawsze, potem szóste i czwarte.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zgadzam się 4,5,6 najciekawsze. W 5-tce na pierwszy rzut oka ostrość mi nie pasowała, bo ostro jest w dolnej części kadru. Ale na drugi rzut już było wszystko OK.
Dla mnie 4, 6 świetne fotki.
Ładne te botaniczne. Takie... botaniczne. Miałam kiedyś dziwną ruską maszynkę do oglądania slajdów i w komplecie tam były różne widoczki. Przeważnie widoki miast (nieciekawe dla dziecka) ale znalazły się też właśnie z jakiegoś ogrodu botanicznego - lubiłam je oglądać. Te lelije były podobne![]()
Cztery, pięć, sześć, z naciskiem na szóstkę. Piątka to z ogrodu botanicznego, czy z natury? No i bocian z budulcem dobrze trafiony!
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Tak. To zdjęcia z ogrodu botanicznego w Edynburgu.
A jak te Wam się widzą?
1.Czajnik za oknem
2.Firany
Ostatnio edytowane przez wojtek1234 ; 13.12.12 o 21:31
Widzą się, a jakże. Takie lubię, bo to moje, detalowe klimatyTechnicznie też bez zarzutu
![]()
Czajnik mi się widzi, a co do firan jakoś zdecydować sie nie mogę![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja