Panowie zakochałem się w okrąglakach, podobnie jak w pędzących autobusach i tramwajach MPK. Wojtek mam prośbę bo tworzę sobie katalog OKRĄGLAKI w galerii i czy będę mógł z czasem wrzucić te dwie foty? Będą się nazywać wojtek1234 wersja na 2012 by CzaRmaX? Będę wdzięczny jak się zgodzisz bo mi się bardzo podobają
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zgodę wyrażam pod jednym wszak warunkiem ...![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tytuł będzie jak pisałem w poście wcześniej a w opisie jak w poście później. Oceny 1 biorę na siebie a za 5 dzielimy się 50/50![]()
Ech, do lata...
Botanicznie dzisiaj z bocianim akcentem. Pozdrawiam oglądaczy![]()
Jak dla mnie czworka, piatka oraz szostka![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO