Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dobry wieczór. Coś o mgłach![]()
Fajne mgły ale mi się najbardziej podoba 1 - fajna perspektywa bo tak z góry![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
... i same czupryny wyszły![]()
Ale podobają mi się te czupryny![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Czwarte najciekawiej uczesane, z fantazjąŁadna seria, tonacje przyjemne.
Na portretach się nie znam choć fakt sympatyczne takie .Bardzo podoba mi się 1 mgielne zdjęcie .
Bardzo dobrze rozplanowane i wykonane .
Mgiełkowe obrazki - smaczne.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Dobry wieczór,
A dzisiaj mix. Każde z innej beczki![]()
Czy na powyższym zdjęciu nr 1 to jest odbicie? Bo jakoś dziwnie wydłużone się wydajeA okienko wydaje się krzywe. Interygujące te "główki" na 3 - ciekawy widoczek.
Przepiękna ta mglista seria z poprzedniej wrzutki.