Strona 14 z 21 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 210

Wątek: Wojtek123, porozmawiajmy o fotografii.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Odp: Wojtek123, porozmawiajmy o fotografii.

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    I wcale tego nie żałuję...
    Wolę krytykę od słów 212 cacy hihi . Każda krytyka powoduje pewne refleksje i nawet jeżeli robi się coś co innym się nie podoba to zawsze daje to jakiegoś bodźca czy wiedzę do tego co można jednak poprawić aby to coś zaczęło trafiać do innych. Powiem Ci dla czego wstawiam przeróżne pierdoły bo chce pokazać ludziskom że dosłownie wszystko można sfocić i jak przyozdobisz to w opis lub wykonanie może to nabrać głębszego sensu. Ja mam wrażenie, że część ludzi boi się spróbować czegoś innego ze względu na krytykę bądź brak akceptacji a przecież nie zostaniemy mistrzem świata w F1 kiedy nie zaczniemy od jazdy gokartem i normalnym samochodem no i wiadomo, że początki są trudne
    Co do Ciebie to robisz fajne fotki i widać, że masz z tego frajdę a dla mnie jedynie to się liczy

---------- Post dodany o 00:04 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------

Czyli focisz jednak pod publiczkę.... Nigdy na to nie zwracałem uwagi, muszę kiedyś to sprawdzic...
    Czysty przypadek, że to zobaczyłem bo mnie zainteresowało co 24 użytkowników po 4 rano robi na wątku początkujących kiedy przeważnie świeci pustkami . Przejrzałem i znalazłem na moim a potem wzrosło do tych tam 52. Nie powiem - miłe jest coś takiego bo chyba dziwny bym był jakbym napisał coś innego

---------- Post dodany o 00:09 ---------- Poprzedni post był o 00:04 ----------

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Zostałeś gwiazdą foto rock and rolla
    Wolę określenie foto italo disco pola
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 29.12.12 o 01:07
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

no chyba że ta 212 jest faktycznie cacy

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

no chyba że ta 212 jest faktycznie cacy
    Hehe zabiłeś mnie tą odpowiedzią ale pomijając fakt, że jest błyskotliwa i zabawna to wiesz o co mi chodziło
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

nie no zabijać nie miałem zamiaru , ot rozładować nieco zagęszczającą sie atmosferę okazja się nadarzyła... znaju, znaju...
    spadam, pora nieco snu zaznać, wieczorem TATRY

| OlyJedi Awatar wojtek1234
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Witam,
    Z ciekawością przeczytałem wypowiedzi dyskutantów. Pora i na mnie abym głos podsumowujący i wyjaśniający w sprawie zabrał bo przeca to ja a właściwie moje zdjęcia zaczynem dyskusji się stały. A sprawa dla mnie jest banalnie prosta.

Dzarro - czy opublikowanie paru zdjęć w wątku fotograficznotowarzyskim a właściwie bardziej towarzyskofotograficznym daje podstawy do tak daleko idących refleksji ? Dla mnie miejscem najwłaściwszym do przedstawiania swoich fotografii i komentowania zdjęć innych autorów jest galeria klubowicza.
    Tam staram się publikować zdjęcia te bardziej znaczące dla mnie a i komentować fotografie innych autorów. Nie stosuję cyferek bo dla mnie to zupełnie nieistotne choć kiedyś uważałem nieco inaczej. Prezentacja zdjęć w wątku takich a nie innych jest celowa, świadoma a niekiedy popełniana z premedytacją. Zostało to zauważone choć nie przez wszystkich . Nie mam zamiaru bronić wystawionych zdjęć i spierać się w temacie ścisłej specjalizacji bo sensu to nie ma. Wiem co lubię i to mi wystarcza. Szanuję Twoja opinię bo każdy ma prawo...a więc i ja.

Lubię też bawić się i cieczyć fotografią czego i Dyskutantom życzę. Pozdrawiam.
    Wojtek

dzarro
    Gość

W każdym razie mi więcej radochy sprawiają Twoje "koncepty" - życzę więc licznych inspiracji w tym obszarze.

Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Dziękuję .

Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Dobry wieczór,
    Po stresującej nocy dla mojego psa czas na relaks. Spacer po łąkach w trzech odsłonach. Które najlepsze ?
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_9910ab.jpg
Wyświetleń:	37
Rozmiar:	420,6 KB
ID:	77721   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_9887ab.jpg
Wyświetleń:	28
Rozmiar:	699,3 KB
ID:	77720   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_9875ab.jpg
Wyświetleń:	32
Rozmiar:	578,4 KB
ID:	77719  

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Najlepsze bylo by pierwsze,ale obciete

Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Dobry wieczór,
    Wiele ostatnio w temacie portretów w takim razie i ja głos fotografią w sprawie zabiorę
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_7732u.jpg
Wyświetleń:	41
Rozmiar:	506,7 KB
ID:	78662   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_7733u.jpg
Wyświetleń:	43
Rozmiar:	534,9 KB
ID:	78663   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_7734u.jpg
Wyświetleń:	38
Rozmiar:	434,0 KB
ID:	78664