Wolę krytykę od słów 212 cacy hihi. Każda krytyka powoduje pewne refleksje i nawet jeżeli robi się coś co innym się nie podoba to zawsze daje to jakiegoś bodźca czy wiedzę do tego co można jednak poprawić aby to coś zaczęło trafiać do innych. Powiem Ci dla czego wstawiam przeróżne pierdoły bo chce pokazać ludziskom że dosłownie wszystko można sfocić i jak przyozdobisz to w opis lub wykonanie może to nabrać głębszego sensu. Ja mam wrażenie, że część ludzi boi się spróbować czegoś innego ze względu na krytykę bądź brak akceptacji a przecież nie zostaniemy mistrzem świata w F1 kiedy nie zaczniemy od jazdy gokartem i normalnym samochodem no i wiadomo, że początki są trudne
Co do Ciebie to robisz fajne fotki i widać, że masz z tego frajdę a dla mnie jedynie to się liczy
---------- Post dodany o 00:04 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
Czysty przypadek, że to zobaczyłem bo mnie zainteresowało co 24 użytkowników po 4 rano robi na wątku początkujących kiedy przeważnie świeci pustkami. Przejrzałem i znalazłem na moim a potem wzrosło do tych tam 52. Nie powiem - miłe jest coś takiego bo chyba dziwny bym był jakbym napisał coś innego
---------- Post dodany o 00:09 ---------- Poprzedni post był o 00:04 ----------
Wolę określenie foto italo disco pola![]()

Odpowiedz z cytatem