Portret ciekwy, ciekawa twarz a jeszcze ciekawsza muza, której słucha Twój kumpel. pozdro dla niego.
Portret ciekwy, ciekawa twarz a jeszcze ciekawsza muza, której słucha Twój kumpel. pozdro dla niego.
Podobnie jak rrrradek![]()
...
Przy okazji "Draganizer" znalazłem sporo akcji do PS Tu
Piotrze, czemu Twój ZD 35 jest ostrzejszy od mojego?![]()
![]()
.
Portret i "Gościu" na nim rewelka.
Piotr,
Bardzo mi sie podoba portret. Jest głęboki. Jaki kontrast w porównaniu z malowankami modelek (którym niczego nie ujmuję). Patrząc na ekran widzę przede wszystkim spojrzenie i czuję, że mam kontakt z człowiekiem.
Piekne zastosowanie ZD35, tutaj szkło bezbłędnie współpracuje z fotografem, wierny przekaz, a jednoczesnie dość delikatny. Obiektyw zachowuje sie elegancko - niczego istotnego nie pomija, ale też niczego niepotrzebnie nie zmiękcza, ani nie uwypukla, nie "czepia się" szczegółów, inteligentnie oddaje mądrą twarz.
Pzdr, TJ
Dziękuję wszystkim za opinie. A ziewnięcie kota Wam się nie podoba![]()
![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
NieZamieszczone przez Piotr Grześ
.
Piotr, a pokaż nam ten dyfuzor.
A oto i dyfuzor. Wykonany według pomysłu z naszego forum. Ale zastosowałem się do uwag Irka50 i jako rozpraszacz dałem folię pod panele podłogowe. Natomiast zamiast sreberka w środku papier wizytówkowy o takiej nieregularnej fakturze i połyskliwy. Dodatkowo rozpraszacz jest wymienny, bo drugi zrobiony z kalki technicznej, ale jeszcze go nie testowałem. Rozpraszacze przylepione taśmą przylepną wielokrotnego użytku. Muszę potestować w makro i zapodam efekty.
Pozdrawiam
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Uwielbiam takie wynalazki. Profeska na maxa (jak mawia moje starsze dziecko).
![]()