Witam was. najblizsze miesiace obrodzily u mnie w rozne okolicznosci w tym lilka slubow, 1 wrzesnia pierwszy, a po dotychczasowych probach wiem ze niezbednym okaze sie dodatkowa ilosc swiatla. W ogoole nie mialbym zadnego problemu bo kupilbym FL50 ale jak zwykle wszytsko rozbija sie o kase, nawet na forunm wystawilem juz post ze poszukuje czy ktos nie sprzedaje FL'ki. Ale sprawa wyglada nastepujaco ze na chwile obecna mam ok 1200 pln na jakis palnikPrzegladajac forum wywnioskowalem ze fl36 na takie okolicznosci jest za slaba, a palniki metza np 54 mz-4 wiadomo maja problemy z pelna automatyka :/ Wiec moje pytanie jak najlepiej teraz rozegrac ta sprawe - znaczy w co przyinwestowac aby miec dosc swiatla i wystarczajaca ilosc ulatwiajacych zycie funkcji podczas sluby, a jakie funkcje moglbym sobie dawowac - jeszcze innymi slowy przy takich ograniczeniach jaki palnik bylby dla mnie najlepszy do tych 1200pln? Od razu mowie ze wiem ze bede na tym stratny pewnie, ale jak tylko sie pojawi mozliwosc nabede 50'tke, pozbywajac sie omawianego tu palnika. A to o czym pisze jest mi poprostu potrzebne juz na 1 wrzesnie i w tym cale to zamieszanie :/ tymbardziej ze w mojej okolicy sam jestem w tym systemie i opcja pozyczenia sobie na ten dzien czy dwa tez odpada :/ Z dory dzieki za odp i pozdrawiam :]