trochę zdjęć z sobotniego wypadu rowerowego...
trochę zdjęć z sobotniego wypadu rowerowego...
Witaj Tomku. Doświadczonych krytyków na razie tu nie ma, więc ja po koleżeńsku napisze kilka słów. Wrzutka ciekawa. Pierwsze nieco ciasno skadrowane. Drugie i trzecie spróbuj wyprostować. Na czwartym uznanie budzi podejście i uzyskana GO. Piąte z szóstym stanowią ciekawe zestawienie sposobu spojrzenia na malowniczy budynek.
Gdzies Ty tam błądził na tym rowerze? Może wzorem Bodzipa i innych spróbujesz nam opisac w paru słowach miejsce w którym wykonałes takie interesujące fotki.
Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
steblewo i kierunek nad morze, dużo domów podcieniowych w lepszym lub gorszym stanie. fajny temat.![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Temat fotek ciekawy, takie zapuszczone miejsca zapomniane przez Boga i ludzi![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zdjęcia fajne, ale trochę smutne. To była całkiem fajna architektura. Zmienili się właściciele, a nowi przestali dbać.
szkoda że budowla (kościół?) odcięta po lewej - przez co kadr nieco zaburzony![]()
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Dziękuje wszystkim za opinie, mogę się tylko przyznać ze cały czas uczę sie fotografi. Co do kościoła (ruiny w Steblewie) jak pisał glee to faktycznie mocno go sciełem chciałem zrobić foto grobowca. Rysiek_O pierwsze zdjęcie tak zwęziłem ponieważ w kadr wchodziły nowoczesne tablic reklamowe...co do trasy to zrobiłem 107 km.Mogło by słonće pogrzać trochę na trasie, ogólnie miejsca bardzo urokliwe zatrzymane w czasie warto się wybrać.Może coś zorganizujemy dla grupy 3city?![]()
Szacun kolego za trasę i ciekawe zabytki.![]()
TomekVolvo940, możemy coś zorganizować.
Jakiś czas temu zrobiłem ze znajomymi też podobną trasę . Właściwie wątek chyba powinien brzmieć ;"Śladami menonitów"
A co do aktywności grupy 3city to zajrzyj do wątku-spotkania -regiony stary Gdańsk .
Jacek