Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 82 z 82

Wątek: E-520 vs. 60d

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Odp: E-520 vs. 60d

Cytat Zamieszczone przez luc4s Zobacz posta
    OT Nie jestem sam mistrzem ortografii, ale taki sposób pisania (zauważyłem, że wszystkie posty tak piszesz) jest bardzo irytujacy i nie masz poszanowania dla naszego ojczystego języka. Nie wspominając o tym, że czyta to się beznadziejnie...
    Uzupelnie, jak na 50 tys. fot to nie widac postepow w rozwijaniu talentu ogladajac foty serwowane przez kolezanke do galerii...

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Odp: E-520 vs. 60d

@fanka11 - Czy byłoby możliwe abyś nie rozwalała wątków, nie cytowała swych własnych wypowiedzi kilka razy w jednym poście oraz trzymała się tematu a nie obrażała innych użytkowników ??
    Postaraj się też sprawdzać swe wypowiedzi pod kątem ortografii - bo rzeczywiście piszesz w sposób całkowicie nieczytelny

pokasowałem rażące "Offtopy" i odpowiedzi na nie, coby się jakoś łatwiej czytało wątek.

Uprawnienia umieszczania postów