będą na mojej stronietutaj będzie tylko jedno
![]()
będą na mojej stronietutaj będzie tylko jedno
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Luke, use the google you must... mhmmm...
jeszcze ktoś chce pooceniać modelke zamiast wykonanie zdjęcia?
XZ-2|D800E|moje 500px
Specyfika zdjęć modelek tkwi w tym, że modelka jest równie wazna, albo nawet ważniejsza niz zdjęcie.... Sztuka wszak mimetyczna na wskroś!!
Aparat fotograficzny jest nie tylko przedłużeniem oka, ale również umysłu.
a mnie uczono że nie komentuje się urody modelek na zdjęciach... ale cóż, co forum to obyczaj...
Ja bym w ogóle zakazał używania modelek na zdjęciach i sprawa sama by się rozwiązała bo do komentowania byłoby samo tło. Dziwny zwyczaj niczego nie komentowania (ja rozumiem autor nie komentuje) wymyślony chyba przez frustratów od bezzębnych eksponatów i od wydumanego nieurażalnego ego bo zdjęcia służą do oglądania a nie do macania. Modelka jest integralnym elementem zdjęcia, której to wygląd i uroda lub jej brak ma niebagatelne znaczenie dla odbioru. No oczywiście można się okłamywać i mówić, że król ma piękne szaty pomimo, że jest nagi a g..... ma zapach perfum
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Inaczej.Wszyscy krzycza jak napiszesz ze jest brzydka.Jesli napiszesz,ze jest sliczna to jeszcze plusa w reputacji Ci dadza.A przecie czy brzydka czy sliczna to jest okreslenie urody.Mozesz jeszcze napisac,ze jest innej urody to tez zaakceptuja,bo jeden machnie i pomysli po prostu paskuda jakas a drugi oczy wytrzeszcza i bedzie szukac tej innosci.Ale jak napiszesz,ze paskudna to Ci sie oberwie a jak innej urody to juz nie.
Co innego jak napiszesz,ze niekorzystnie pokazana,ustawiona,pomyliles portret z karykatura-to sie odnosisz do fotografa i jego umiejetnosci.Bo jeszcze mozesz napisac -ucz sie nadal i narazie nie pokazuj ze sie uczysz.Ale to wtedy mozesz dostac riposte w stylu :A tam bija murzynow i wszyscy to chwala.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A mnie się modelka podoba i nie boję się tego powiedzieć zwłaszcza , że niedługo i tak koniec świata.!!!
Kolorki w "9" bardzo kontrastowe i ładne.... jasne, zdrowe i pieszczą oko razem z ...modelką . Ale o tym juz było.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()