mnie chodziło o kolor, a nie gdzie zostały "Made in"
ps widzę powolną Twoja przemianę w dobrym kierunkuZmieniłeś avatar, łagodniejsze masz wypowiedzi
Chyba tamto mieszkanie Ci najwyraźniej nie służyło...
Ostatnio edytowane przez Karampuk ; 14.11.12 o 13:40
XZ-2|D800E|moje 500px
heh, myślę że jednak trochę nadinterpretujeszja się nie zmieniam, jestem taki jaki cały czas byłem. Może to inni zaczęli inaczej pisać i moje posty nie powodują dysonansu
![]()
Ja się kompletnie nie znam na portretach i takich tam trelach morelach z modelkami ale jakoś modelka pod względem urody mi nie leży do 3 i 4 na 5 jeszcze, jeszcze. Podobają mi się pomysł na zdjęcie z 6 i 7 a najbardziej 7, tylko że jak już to na 7 powinna z twarzy wyglądać tak jak na 6. Zdjęcie 6 a w szczególności 7 tchną jakąś taką z zamiaru fajną żywotnością i radością czego po twarzy modelki wcale nie widać, sorry za określenie ale wygląda jak znudzona ekspedientka z mięsnego a powinna wyglądać jak po dobrym seksie rozdrażniona kocica która jeszcze chce
---------- Post dodany o 11:35 ---------- Poprzedni post był o 11:16 ----------
Jeszcze wrócę do 3 i 4. Chcąc nie chcąc przez tą opaskę na głowie użyłeś symbolu Statuy Wolności i chcąc nie chcą takie zdjęcia zawsze będą jakoś przyrównywane to tego symbolu. Na 3 kompletnie brak jakiś oznak jakiej zawadiackości, ostrego i ufnego spojrzenia w przyszłość, które niczego się nie boi i jakiejś takiej trochę bojowej postawy. Na 5 już to zaczyna być widoczne i jest jeszcze taki elementem seksapilu, który powinieneś pociągnąć dalej![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Hehehe CzArus czarus![]()
Mnie się widzi 6, za brzuszek, pierwsze skojarzenie Jezus.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
bardziej nieszablonowe podejście jest z tą koroną cierniową - uroda modelki pasuje do pomysłu,
boje się to napisać by nie urazić ale nos dziewczyny bardzo zwraca (odwraca) uwagę - nie jest doskonały ale takowych nie ma wiec po temacie ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem