Najpierw spełnij moją prośbę, pisanie bzdur ma swoje granice.
Najpierw spełnij moją prośbę, pisanie bzdur ma swoje granice.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Skoro nikt to lecimy następne, ciut starsze i w innym klimacie
2.
Średnio wygląda to że uciachałeś zdjęcie na wysokości kolan tego pana, już lepiej było by chyba ciut wyżej lub niżej, tak samo z bocznymi krawędziami kadru- lepiej by wyglądało w szerszym ujęciu. Subiektywnie-Mam wrażenie ze albo facet ma strasznie małą głowę albo zdecydowanie za duże łapy i gitarę na tym zdjęciu.Oświetlenie bardzo ładne![]()
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Pierwsza fota, dobranie ciuszkow troche chyba taki misz masz, nie wiem takie mam odczucie, ewidentnie slaba gora, badz solidna podstawa, nie wiem czy to korzystne dla tej skad inad bardzo fajnej dziewczyny, swiatlo za przedmowcami malo stonowane, skoro dajesz jakiegos punktaka, to wolalbym subtelniejsze doswietleniex,
Pan z gitara jest spoko, trenuje jakies sporty walki? Pytam zciekawosci...
Moze faktycanie troche ciasno ale mnie to az tak nie przeszkadza, bo ja lubie ciasno...
Komentarzami sie nie przejmuj, musisz tyylko odpowiedzic sobie na jedno zajebiscie wazne pytanie, po co chce pokazywac zdjecia...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
To zle sadziles.Ja Ci wielokrotnie pisalem,ze majac watek w ocenie zdjec nie mozesz wymagac komentarzy typu "prowadzenia za raczke"
Wiec jesli chcesz tego typu komentow to Przenies sie do odpowiedniego watka.
Teraz odwracasz kota ogonem.
Juz Ci na ircu napisalem,ze nie bede komentowac Twoich fotek.Bo zaproszenia do komentowania typu jakie wypisujesz sa ponizej dopuszczalnego poziomu miedzy normalnymi ludzmi.
Albo jestes w ciazy,ze masz takie fochy albo cos nie tak z Toba.Przemysl co i jak piszesz i zastanow sie pare razy zanim to zaakceptujesz(wyslij).
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To nie moja dziedzina ale niech tam ...
Co do tej pani no niepodoba mi się poza tej panny .
Co do gościa z gitarą głowa i ręce nie wydają mi się jakieś nieproporcjonalne - normalne są
Zdjęcie ładnie oświetlone i kolory też na tak .
na pierwszym zdjęciu podoba mi się wszystko, tylko nie pończochy, pończochy są wstrętne blee. reszta super, duży plus.
a pana nie skomentuję, bo nienawidzę zdjęć facetów, tak już po prostu mam.
Ostatnio edytowane przez goldiesr ; 13.11.12 o 20:58
***Olympus Stylus 1s***
Co do pończoch to ma rację, powinny być czarne z koronką na górze tylko jakąś taka wyważoną. Po za tym powinna mieć wtedy trochę inne buty takie bardziej polotne bo te co ma na zdjęciu trochę tak ciężko wyglądają. I może jeszcze dobrze jakby na rekach miała takie zakładane jakby rękawiczki co jednym pasemkiem na środkowym palcu się trzymają bo jej lewa ręka trochę odróżniłaby się od tła, natomiast prawa pozostała by bez zmian. No i biorąc pod uwagę, że 6 lat byłem przedstawicielem w bieliźnie oraz mój fetyszyzm do takich strojów to po zdjęciach zaproponowałbym pomoc w pozbyciu się tych fatałaszków![]()
Chętnie nawiążę współpracę z firmą skoro jesteś przedstawicielemduże zapotrzebowanie jest
P.S.
Co do pończoch to są to włoskie nylony do pasa także nie uświadczysz koronki![]()
Ostatnio edytowane przez Sapphiron ; 13.11.12 o 21:38