Wszystko sie da, problemem jest co autor mial na mysli....
pozdrowionka
Wszystko sie da, problemem jest co autor mial na mysli....
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Słowiańska squaw patrzy hardo przed się. BTW od dołu raczej nie kadruj![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Mi tam sie taka hmm "uparta" poza podobaFajne zdjęcie
![]()
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Dzięki za komentarzeDobrze że chociaż na stałą ekipę można liczyć
![]()
No widzisz tak źle nie byłoSpecjalistą nie jestem ale mnie też trochę to światło po prawej stronie na jej lewej ręce razi a postawa taka fajna zołzy matrony tylko jej jeszcze wałka brakuje
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
to o światło z prawej miej pretensje do słońca które zachrzaniało jak szalone![]()
Żartujesz sobie? Ja lubię słoneczko to nie będę go opierdzielał bo jeszcze strzeli focha i będzie za chmurami cały czas siedzieć![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
14.
na minus:
- co zrobiłeś z dolną wargą dziewczyny?
- nie przepadam za zdjęciami gdzie granica GO idzie po modelce
na plus
+ ładnie zagrał kolor tła z kolorem włosów
Śliczne barwy![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant