A nie przyszło Wam do głowy, że dziewczyna wygląda właśnie tak, jak miała wyglądać?![]()
A nie przyszło Wam do głowy, że dziewczyna wygląda właśnie tak, jak miała wyglądać?![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Że to wizja fotografa a nie strzał pod szablon.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Myślę, że za jakieś 50 lat ktoś to doceni![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
bardzo śmieszne...
Czytałeś "Malowanego ptaka"? Jeżeli wyróżniasz się z otoczenia, to otoczenie Cię zadziobie. Tak w skrócie
sorki za spam i off topy.
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 13.03.13 o 12:11 Powód: wytłumaczenie
― Ted Grant
Saphironie,
widze, ze jestes nastepnym filozofem po epikurii i mistrzem przekomarzania sie, czy tam wymadrzania czy cokolwiek, po co czytac ze zrozumieniem jak i tak kazda krytyka to atak...
no i epikure, bravo! wpadles i wydedukowales, to co juz od 1 posta po zdjeciu zostalo powiedziane istny miszcz...
na szczescie koi mnie jazz z mojej jamaszki, dzien sloneczny, jest pieknie
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Oczywiście że jest pięknie
Życzę Ci Janeczku takiego samego spokoju i luzu jak Ty życzyłeś mi jakiś czas temu![]()
Nie.Nie przyszlo mi nawet przez chwile.
Dlaczego?Ano dlatego,ze jak by mialo byc jak jest to autor nie wstawial by na jakims forum do komentowania i czytania komentarzy.
Po prostu nie mial by czasu na takie pierdolki jak ochy i achy pod foteckami.
W tej branzy Ci co fotografuja i wyniki ich sa takie jakie mialy byc nie maja czasu na fora,Ich bardziej interesuje nastepne zlecenie a nie koment jakiegos mirka, janka czy nawet epicure.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie