Wanna z Sandomierza jest super. Ale służba musiała się narobić, żeby taka błyszcząca była![]()
The question is, who cares?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Łęczyca to mi się kojarzy ze strasznym korkiem dobrych parę lat temu jak na Kaszuby jechałem. Asfalt nowy kładli i na kilka kilometrów korek zrobili.
No i Boruta - pełno wizerunków i maskotek. Muszę ta jeszcze kiedyś zawitać na dłużej.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Łęczyca a później skrzyżowanie 1 z 2 w Krośniewicach. Teraz to już przeważnie jest luz bo autostrada do Torunia dochodzi a w Krośniewicach zrobili obwodnicę. Przy okazji Łęczycy można też odbić około 2-4 km w stronę Kutna i obejrzeć kolegiatę w Tumie jedną z najstarszych budowli w Polsce. Proponuje przejrzeć jej historię taka na uboczy a tyle przeszła![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Szymbark......ruiny całkiem sporego zamku niedaleko Iławy
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||