3 bazy strzelnicze, kilka dział krótszego i dalszego zasięgu, amunicja, lasery, lodówa, van i...tzw. otrzaskanie.
Znacie Wawel bo go tu nie ma? Znalazłem jakąś drobną fotkę tego mało znanego w Polsce zamku hihi![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładne fotki Malborka
A tutaj drobny kawałek zamku w Cieszynie. Zdjęć w całości brak i nie wiem czemu - wcięło![]()
Panoramka znowu troszkę inaczej
Dziedziniec zamek w Janowcu
Hehe, wyszedł tak jakbyś robił zdjęcie z paszczy dinozaura z rodziny pożeraczy zamków![]()
Zamek w Besiekierach - znalazłem inne ujęcie.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A ja trochę inaczej. Zamek w Malborku, miniatura z Parku miniatur Mazurskich niedaleko Gierłoży![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ