Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziedziniec super
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ale nie warto. Jest cudownie odnowiony, jak zresztą widać - ale tylko z zewnątrz. W środku, tylko część hotelowa - wiadomo extra. Reszta w ruinie.
Choć z drugiej strony, warto posłuchać przewodnika o historii i dziejach Krasickich, o wojskach radzieckich, które szukając złota potrafiły szukać go w katakumbach i wywalić zwłoki przodków i kąpać się w trumnach jak w wannach.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Podoba mi się pierwsza fotka Krasiczyna - można ją trochę dopieścic i do galerii.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Kiedyś to musiałobyć super, jak ruiny takie fajne....![]()
Widziane z zamku w Ogrodzieńcu
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.