O, mogę tego więcej znaleźć
Wszystko jest kwestią pogody - w ostrym słońcu byłoby gorzej, a tam było takie błoto, że prawie po kostki (rozmoczona glina), a ja w skórzanych niskich CATach![]()
Patrzyli się na mnie wszyscy co najmniej dziwnie ...
Tajest![]()
O, mogę tego więcej znaleźć
Wszystko jest kwestią pogody - w ostrym słońcu byłoby gorzej, a tam było takie błoto, że prawie po kostki (rozmoczona glina), a ja w skórzanych niskich CATach![]()
Patrzyli się na mnie wszyscy co najmniej dziwnie ...
Tajest![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
mnie się najbardziej podoba zdjęcie nr 1
---------- Post dodany o 15:30 ---------- Poprzedni post był o 15:29 ----------
a i owieczki nr 9 też są całkiem ciekawe
e-pl3
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Witaj !
Te ostatnie foty 31-34 sa calkiem niezle i kadrowanie ok.
Mozna powiedziec, ze maja swoj charakter...
Jest dobrze... Ale pamietaj, jak dasz jakies knoty to pojade po nich
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Bardzo chętnie wysłucham krytyki - na pochwałach się łatwo przejechać.
To są akurat klatki z portfolio, które składałem przez weekend dla (jak się uda) przyszłego stałego zleceniodawcy.
Nergal z dzieckiem plus okładka książki - nie mogę znaleźć powiązania - chyba że jej oczy pełne podziwu wpatrzone w "celebryte" - w sumie sytuacja dość ciekawa tyle że pokazana tak jakoś na opak : )
szkoda że z 36 zrobiłeś pop-art a nie np. pełne kontrastów zdjęcie uliczne ; )
Pozdrawiam.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Zdjęcie "zobaczyć Nergala - bezcenne"
i product placement z papryką mi się podoba
37 - to łódzki staw?
Pozdr
36 zrobiła się taka paciaja kolorowa,
40 podoba mi się, a zwłaszcza ta rozperpektywiczone?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|