Nie będę oryginalny jak powiem, że zdjęcia superspytam tylko jakim szkłem robione 172?
Nie będę oryginalny jak powiem, że zdjęcia superspytam tylko jakim szkłem robione 172?
fajna wrzutka, 168 i 169 najbardziej się podobają![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Lubię Samyanga, polubiłem zwłaszcza nocą. Mam ich nawet 2 pod m43 i fuji X.
W Twoich rękach, w trudnych warunkach zdjątka skrzą się światłem. Doświadczenie widać...
Miło było zajrzeć.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jak sie 12 nie sprzeda to będę dorabiać do niego mocowanie do Fuji. Już przemyslalem trochę jak to zrobić i chyba się uda.
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Na razie bez kombinowania z przeróbkami obiektywów...
Przyszła do mnie dzisiaj w końcu 17/1.8 (w miejsce 14 i 20 II)
Obok hurtowni Guitar Center na jakimś krańcu Łodzi trafiłem na mgłę otaczającą elektrociepłownię EC-3.
176. Kadr z 17mm.
177. Porównanie z 12-50 na 12mm.
178. Prostowane do pionu z 17mm.
179. A to już bliżej domu, lekko mroczna okolica o tej porze...![]()