Przejrzalem , duzo ciekawych zdjec na wysokim poziomie i widac ze sie nie boisz rowniez eksperymentowac nawet te poboczne kotki i wiewiorki mozna ci wybaczyc,pozdr
Przejrzalem , duzo ciekawych zdjec na wysokim poziomie i widac ze sie nie boisz rowniez eksperymentowac nawet te poboczne kotki i wiewiorki mozna ci wybaczyc,pozdr
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Wiewiórka śliczna. a 149 świetne (jeszcze jakby człowiek był w mocnym punkcie po prawej było by super.)
Stał trochę wcześniej, ale ja nie lubię ganiać ludzi, więc zrobiłem to, co mi dano. BARDZO rzadko robię "ustawiane" zdjęcia.
Żałuję trochę, że nie ma całej elektrowni, ale zdjęcie było robione z kipy jakiegoś STAR'a 6x6 w trakcie jazdy i zmiana szkieł nie wchodziła w grę![]()
Ostatnio edytowane przez strOOs ; 20.09.14 o 12:35
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Na 147 kot-robot z antenką w ...![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Miło do Ciebie zajrzeć....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mam problem 163 czy 166 czy 163.... pożyczyć do FM....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro