Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Ten Chrobry abo inny krol nawet ciekawy.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Nic nie gadali tu u nas.Krola?? To takm go teraz krolem zrobili.Z tego co pamietam to za moich czasow mial korone cieniowa teraz taka jak kazdy krol.Sie pozmienialo.
A o Swiebodzinie slyszalem-tam jest taka lawka Niemena.Czeslawa Niemena.
Dalbym se ogolic,ze to Chrobry albo Jagiello.Jak by dwa nagie miecze wstawic w te rece to czolowka do Krzyzakow jak byk.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Parę lat temu były badania opinii społecznej i jakiś znaczący procent respondentów uważał, że Matka Boska pochodzi z Częstochowy...
Teraz wiadomo, że Chrystus Król ze Świebodzina...
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem
Pozdr
---------- Post dodany o 10:02 ---------- Poprzedni post był o 10:01 ----------
Njabardziej mi ptaszek się podoba a najmniej nocny pejzażyk. Matryca chyba troszkę nie dała już rady.
Dobrze widzieć kolejnego aktywnego łodzianina![]()
3 Naj, czyli siedzi ptaszek na ulicy, szuka sobie ziarn pszenicy tu poleci tam poleci dajcie jeść ptaszkowi dzieci
1 też fajna, znaczy najbardziej podoba mi się okład posągu na tle nieba![]()
Mnie najbardziej podoba się 7
Apropo 5. Co to było? Z wyglądu coś na f1.2/1.4.
A mnie dla odmiany 6 się podoba.