dobre, dobre
dobre, dobre
czwóreczka świetna!
***Olympus Stylus 1s***
Fajne wejście na forum.
Ustosunkuję się do 2. nad którą zastanawiacie się, czy krzywo, czy lepiej prosto. Dla mnie cała zaleta tej foty, to jej lekka kopniętość ładnie układająca się z lekkim przechyłem pani. Tak jakby domy dostosowywały się do przechodnia (hm... dlaczego przechodzień nie ma rodzaju żeńskiego??). Proste nie miałoby już tego drugiego dna.
Wartownik fajny, dla mnie na granicy przegięcia![]()
co tu wiecej pisac, zdjecia sa swietne,
czekam na nastepne
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
Bufetowa - witaj w moim skromnym wątkui dziękuję za miłe słowa. Zawsze cieszą mnie analizy zdjęć takie, jak ta Twoja.
Co do wartownika mam podobne odczucia, dlatego byłem trochę ciekawy, czy rzeczywiście nie przegiąłem, ale jak na granicy to chyba ok ?
Nurcia, Mr_Crowley - bardzo Wam dziękuję i zapraszam do odwiedzin i komentowania dalszych.
Pozdrawiam,
o ile te z przechylami tak srednio mi podchodza ,to 1 i 3 bardzo mi odpowiada ,pozdr
Może dzisiaj scenka rodzajowa z zahipnotyzowanym kucharzem w tle.
To był pierwszy w Londynie kontakt wzrokowy (mój obiekty i ich wzrok) z "miejscowymi". Nie wiedziałem jak zareagują, wydawali się trochę zaskoczeni, ale było OK.
Czekam na Wasze opinie
5.
![]()
powiem, że miejsce kiepskie dla fotek (fastfood), ale poradziłeś sobie naprawdę dobrze.
***Olympus Stylus 1s***