To masz na dobry początek coś swojskiego w prezencie.
To masz na dobry początek coś swojskiego w prezencie.
Fajne fotki - klimatyczne do wieku tramwajów![]()
Była kiedyś na Pl. Dąbrowskiego taka prezentacja. To jeszcze w czasach gdy w Łodzi był festiwal Camerimage.
Fajne to 2 zdjęcie. Może takie normalne i z budynkiem ale zawsze podobają mi się zdjęcia nocne gdzie coś się świeci - nawet jeżeli to jest tylko jedna latarnia![]()
Skoro wątek jest "otwarty" to ja dorzucę cztery zdjątka z Parowozowni Wolsztyn. Byłem w kwietniu, tydzień przed corocznym zlotem parowozów, więc pucowanie, sprzątanie, malowanie szło na całego. A do tego za 5 zł (słownie: pięć złotch polskich) mogłem wejść na teren parowozowni i chodzić z aparatem (i statywem) gdzie tylko chciałem. Lubię takie podejście
Pozdr
Pewnie, że otwarty i dorzucaj węgla ile tylko się da, niech foto lokomotywa gna i gna i szybciej i szybciej, niech oko każdego para fotek cieszy i cieszy
Dla mnie najfajniejsze 2 i 3. W 3 szkoda tego słupa z lewej, że musiał być bo wtedy dalszy parowóz byłoby widać ale widzę też, że lepiej do tego zdjęcia nie dało się ustawić
![]()
Fajny wątek, chętnie i ja się dołożę , o ile oczywiście nie ma ograniczeń co do skali.
Ciekawostka ze Skierniewic.
Hehe - fajna coś na zasadzie przepołowionych silników mających za zadanie pokazać działanie![]()