Fajne foty chłopaki, dawajcie więcej.![]()
Fajne foty chłopaki, dawajcie więcej.![]()
Cześć,
Lokomotywy to magia i czar dawnych czasów.
Kiedyś bardzo lubiłem oglądać dymiące parowozy.
Niestety ich czas już w zasadzie minął.
Na szczęście czasami trafiają na pomniki jak ta lokomotywa do nieba we Wrocławiu.
Pozdrawiam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Rzekłbym, odlotowe...
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 15.05.13 o 00:18
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 15.05.13 o 06:10
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 15.05.13 o 19:12
Wrzucać, wrzucać wszelkie kolejki, tramwaje i inne pojazdy szynowe Panie i Panowie.
Kamil_andrzej dobre jest to ostatnie zdjęcie
W związku z muzeum w Rogowie znalazłem fajny filmik o kilku eksponatach. Fajna jest historia wagonu z 1908 roku, który przez ponad 50 lat robił za szopę na tyłach prywatnego budynku. Poszukajcie u siebie za domami może też znajdziecie wagon, który da się uratować dla potomności
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 18.05.13 o 00:13
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
[QUOTE=CzaRmaX;953127]Wrzucać, wrzucać wszelkie kolejki, tramwaje i inne pojazdy szynowe Panie i Panowie.
Kamil_andrzej dobre jest to ostatnie zdjęcie
Dzięki, mam jeszcze parę podobnych![]()