|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
ja też nie zobaczę.... Tylko czego innego, muszę się dobrze wychylić albo w lustrze.......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
To jeszcze zimowo
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zdjęcia robiłem praktycznie dwa dni przed odwilżą, będąc w pracy. Wiem, że saboor nie lubi zimy, ale ją jednak czekam jeszcze na słoneczną zimową pogodę. Za szybkie nadejście wiosny nie jest dobre. Identyfikuje się że słynnym cytatem "jest zima to musi być zimno, pani kierowniczko"
Ola Olga - zdjęcia robione jak to się mówi "wokół komina". kręciłem sie autem po okolicznych wioskach i takie obrazki wyszły
Ostatnio edytowane przez abir ; 3.02.13 o 12:45
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Z nadzieją na zimowe zdjęcia, pojechałem z dzieciakami do Szklarskiej. Po dwóch dniach przyszło ocieplenie, więc z bajkowych klimatów wyszło wodnisto. A z drugiej strony przekonałem się, po raz kolejny, że albo narty albo zdjęcia. Z łączenia nic nigdy nie wychodzi. U Was też tak jest?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|