Masz Boguś uścisk mojej wielkiej łapy za te cudne foty![]()
Masz Boguś uścisk mojej wielkiej łapy za te cudne foty![]()
To ostatnie na dzisiaj
I zaglądać mi do galerii zlotowych. W trzeciej jest głosowanie, w pierwszej są obiekty Łodzi, a w drugiej MY czyli zlotowicze.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tutaj łódzka katedra plus numer z przejeżdżającym tramwajem.![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.11.12 o 00:43
Boguś ja wszystko widziałem i to nie raz. Wciąż brakuje mi fotek wielu zlotowiczów choćby ze stacji Radegast, Piotrkowskiej czy cmentarza żydowskiego. Może się doczekam. A Twoje foty są extra, dawaj więcej.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A zaraz ktoś wpadnie i krzyknie, że co to za paskudztwo w "dramatycznej tonacji" hehe. Ale dzięki tak w ogóle i tak jeszcze raz w ogóle to biorąc temat tematyczny, tematu tematycznego stematyzowanego tematycznie, tematem tematyzującym tematami tematu to umieściłem dwa kółeczka dla fascynatów normalności i programów......o kurde zapomniałem czegoś dla fetyszystów CZ-B........, chwila zaraz uzupełnię to FO PA PA PA
To ten w CZ-B będzie taki troszeczkę inny, taki pulchniutki taki do zjedzenia a tam w tyle to też nadal katedra![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.11.12 o 01:03
CzaRmax świetny pomysł.
Jak umieściłem zdjęcia to też zwróciłem na to uwagę, że te z tramwajami w miniaturze przypominają herb Łodzi. 3 zdjęcie pewnie temu wyszło lepiej bo tramwaj jechał po bliższym torze i był to nowy tramwaj (na 2 jest stary) i z tego co zauważyłem przez swoją budowę lepiej wychodzi na takich rozmazanych zdjęciach, dramatyczna tonacja też pewnie coś do tego dodała
A teraz dla wszystkich mały łyk Łodzi
![]()