Dobra Panowie, wymieniliście opinie, raporty się posypały, sprzątam.
Brawo CzaRmax napisałeś kwintesencję inteligencji polityków.
Wiele razy pisano o tym, dlaczego nie dyskutujemy na tematy polityczne lub religijne na forum. Bardzo proszę to uszanować, bo w tej chwili zasypano nas raportami. Dlatego część postów została usunięta. Za Bodzipem, bardzo proszę o fotograficzny wymiar miasta, zwłaszcza w dziale ocena zdjęć.
Dziękuję![]()
Kurde,ja myslalem ze swiomi postami nikogo nie obrazilem,Widocznie zle myslalem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Przyjęte do wiadomości.
Jeśli chodzi o mnie przepraszam forumowiczów za złamanie zasad, a za poglady to moje serce odpowiada i nic na to nie poradzę.
Pozdrowerki![]()
Mirku, tutaj nie chodzi o obrażanie kogokolwiek, tylko, żeby zachować sens wątku, musiałam wyczyścić całą dyskusję. Nie ukrywam, że się posypały raporty na posty BIKERa i abstrahując od czyichś osobistych poglądów, po prostu by nie było awantur i nikt się nie czuł dotknięty, usuwamy tego typu sprawy i już.![]()
Tych zasad nie znałem ale mi się wydawało, że każdy opinie wyrażał grzecznie, przytaczając rzeczowe argumenty![]()
Panowie musicie zejsc do podziemiaDawajcie foty z Lodzi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
CzaRmaX zycze aby sucho bylo w tych tunelach, bo wilgoc jest nieprzyjemna ... zycie jest brutalne ja zawsze![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO