samochody, motocykle współczesne, zabytkowe i wojskowe. Do tego grupy militarne
www.motoweteranbazar.com

samochody, motocykle współczesne, zabytkowe i wojskowe. Do tego grupy militarne
www.motoweteranbazar.com
Oby dwa bardzo fajne a to pierwsze genialnie mi się podoba
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
mię przekonałeś - wrzucone!
Pozdr
---------- Post dodany o 11:00 ---------- Poprzedni post był o 10:58 ----------
Człowieku! Napisałem, że nie mogę się zdecydować czy i którą fotę wrzucić do galerii, a Ty mi proponujesz podzielić fotę??? A pomyślałeś ile to decyzji z tym związanych jest? Czy po równo na pół, czy w pionie, czy w poziomie, czy może na ukos... Godzinami można siedzieć, coby optymalne rozwiązanie znaleźć
Pozdr
Takie paskudy jak na 3 bardzo lubię. Z czasem trudnymi już do odszyfrowania napisami. Warto je uwieczniać - tak szybko odchodzą
Różnica między nowoczesnym muralem, a tym komunistycznym jest taka, jak między analogiem a cyfrą, lub płytą winylową a kompaktemHipsterscy grafficiarze powinni chodzić z pędzlami i robić murale metodą tradycyjną
Albo sypać teksty typu "spraje zabiły malarstwo monumentalne", "murale sprajowe nie mają duszy" itp.

Paskudy ciekawe. Pozdro.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard