Upadłe ciekawe, a lepsze by były gdyby zmatowić trochę te kontestowe, plastikowe szyby....
Upadłe ciekawe, a lepsze by były gdyby zmatowić trochę te kontestowe, plastikowe szyby....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Się zgadzam.
Pozdr
---------- Post dodany o 18:15 ---------- Poprzedni post był o 18:13 ----------
Jezus, Maria - by mnie zamknęli, gdybym zaczął te szyby papierem ściernym matowić....
A tak na serio to chodzi Ci o to, żeby mniej przejrzyste były?
Pozdr
Z ostatnich najbardziej do mnie (i jak widzę nie tylko do mnie) przemawiają upadłe![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Żeby tak zupełnie jakimś mchem wątek nie obrósł kilka staroci:
281
282
283
284
dobranoc
Byłem ostatnio w lesie (służbowo) i powiem Ci, że mech rośnie w najlepsze. Uważaj więc co by nim nie zarosnąć
281 mnie zaciekawiło, ostra ta syrenka. Ostatnie zdjęcie bardzo sympatyczne a 283 stanowczo powinno być w kolorze.
Dzisiejsze WOŚP-owe
285
286
287
Pozdr
I jeszcze dwa:
288
289
Pozdr
290 - stacyjka
Pozdr
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.01.14 o 21:10 Powód: DOISAŁEM PYTAJNIK BO AGAPIET SIĘ CZEPŁA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|