Michał ja kilka wynalazków z Lunaparku to pamiętam jeszcze z końca lat 70'tych zeszłego wieku![]()
Michał ja kilka wynalazków z Lunaparku to pamiętam jeszcze z końca lat 70'tych zeszłego wieku![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Też tak myślę bo chyba jakieś kontrole w Lunaparku częściej goszczą niż w jakimś objazdowym, chociaż wszystko niby i tak ma jakieś tam okresy kontrolne.
No i przy okazji wizyty w Lunaparku ma się podróż sentymentalna w przeszłość dzięki tym samym sprzętom z przed lat, tylko ludzi już nie tyle. Może pamiętasz będąc małym brzdącem ile tam osób w weekend kiedyś bywało? Cała droga od ZOO do Lunaparku była usiana budkami i stoiskami z odpustowymi gadżetami. I ten dźwięk jeżdżącego motoru słyszany z oddali bo może pamiętasz tą ogromną drewnianą beczkę gdzie w środku po ścianie jeździł motocyklista na motocyklu i rożne sztuczki odstawiał?
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 14.08.13 o 10:28
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
W Gdańsku nigdy stałego nie było. Przyjeżdżało takie Wesołe Miasteczko np. w okolice szkoły i szalało się po lekcjach. Największy lans był na łańcuchowych, jak chłopacy próbowali okręcać dziewczyny.
No ale na łabądku albo w karecie chyba żołądek byłby ok?
beczki nie pamiętam, ale to świetny temat do fotografii swoją drogą. Chętnie bym się wybrał coś takiego obejrzeć.
Pozdr
---------- Post dodany o 11:14 ---------- Poprzedni post był o 11:13 ----------
Ok, tylko nie wiem które rozwiązanie bardziej obciachowe...
O tak, te kwiatki z kolorowych gąbek!![]()