samochody, motocykle współczesne, zabytkowe i wojskowe. Do tego grupy militarne
www.motoweteranbazar.com
samochody, motocykle współczesne, zabytkowe i wojskowe. Do tego grupy militarne
www.motoweteranbazar.com
Oby dwa bardzo fajne a to pierwsze genialnie mi się podoba![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
mię przekonałeś - wrzucone!
Pozdr
---------- Post dodany o 11:00 ---------- Poprzedni post był o 10:58 ----------
Człowieku! Napisałem, że nie mogę się zdecydować czy i którą fotę wrzucić do galerii, a Ty mi proponujesz podzielić fotę??? A pomyślałeś ile to decyzji z tym związanych jest? Czy po równo na pół, czy w pionie, czy w poziomie, czy może na ukos... Godzinami można siedzieć, coby optymalne rozwiązanie znaleźć
Pozdr
Takie paskudy jak na 3 bardzo lubię. Z czasem trudnymi już do odszyfrowania napisami. Warto je uwieczniać - tak szybko odchodzą![]()
Różnica między nowoczesnym muralem, a tym komunistycznym jest taka, jak między analogiem a cyfrą, lub płytą winylową a kompaktemHipsterscy grafficiarze powinni chodzić z pędzlami i robić murale metodą tradycyjną
Albo sypać teksty typu "spraje zabiły malarstwo monumentalne", "murale sprajowe nie mają duszy" itp.
![]()
Paskudy ciekawe. Pozdro.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard