Fajna choinka, taka praktyczna![]()
Fajna choinka, taka praktyczna![]()
No w sumie to tylko światełek brakuje ....
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
89 - fajne, szkoda, że panowie od znaków nie pomyśleli o fotografie i nie postawili kontenerów i reszty szpeju na tle jakiejś wysokiej ściany, albo zachmurzonego nieba, ale nie można mieć wszystkiego.
Normalnie nikt dzisiaj o estetyce nie pomyśli...
Jak widać z paniami sklepowymi się można lepiej dogadać niż z panami od budownictwa...
Pozdr
Powiem tak - zabawnie wyszła ta 90. Fajnie często wyszukujesz kontrasty
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzisiaj miałem urlop.
Jak wiadomo urlop warto wykorzystać na: wizytę z dzieckiem u lekarza szt. 1, wizytę z drugim dzieckiem u dentysty szt.1, wizytę z sobą u fryzjera szt. 1, wizytę w przedszkolu na przedstawieniu szt. 1.
Oprócz tego udało mi się dosłownie na 10 minut zajrzeć na Księży Młyn. Znalazłem piękny zakątek - jeszcze nie zrównany z ziemią przez ciężki sprzęt, ale już sponiewierany przez czas. Mocno sponiewierany. Ale dla mnie piękny, może piękny inaczej, ale jednak.
91
92
93
94
Pozdr
Ostatnio edytowane przez barmichal76 ; 19.12.12 o 22:54
Zakątek wart najwyższej uwagi i powrotu z aparatem, kiedy już normalnie pracując, będziesz mieć mniej uciążliwych obowiązków.
Brak światła i ciemna tonacja fot zgodne z charakterem miejsca. Kadrowo i treściowo najbardziej widzi mi się 94-ka. W 92 razi ten ciemny element wystający z górnej krawędzi kadru.