wow, ale zawijasy, mówię o tych pierwszych kolorach 404 i 405
ta mądra głowa też mi się podoba- 407
bardzo ciekawe miejsce
wow, ale zawijasy, mówię o tych pierwszych kolorach 404 i 405
ta mądra głowa też mi się podoba- 407
bardzo ciekawe miejsce
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Świetne miejsce, i zdjęcia zacne. Kolorowe zawijasy, ale też 'refleksy 'szarości wpadają w pamięć.
Dzięki wszystkim wytrwałym odwiedziającym
Jako człowiek o różnorodnych zainteresowaniach, przed wizytą w Polin, trafiłem na wiec poparcia jednego z kandydatów w obecnych wyborach organizowany w Poznaniu. Co prawda również z powodu moich różnorodnych zainteresowań (byłem w jednym z muzeów) zdążyłem na samą końcówkę, kiedy organizatorzy już się zwijali. Niemniej kilka zdjęć wstawiam. Proszę NIE poruszać tematyki politycznej, jeśli ktoś z Was zdecyduje się na wpis odnośnie zdjęć.
412
413
414
415
Pozdr
Świetne zdjęcia z Polin![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
miła atmosfera
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cześć,
W 412 z większą głębią miałbyś trzy twarze i postaci, szkoda zatem tej krótkiej GO.
Kolejne postrzegam jako 'wyłuskiwanie z tłumu' i faktycznie, niesie to jakąś treść, jakkolwiek dla mnie trochę mało.
w 415 same okulary z rudością i odbiciem byłyby chyba ciekawsze.
pozdrawiam,
416-tak sobie pomyslalem:dla ciekawskich.
.
Fajna wrzutka (z naciskiem na pierwsze)![]()