Nadrobiłam zaległości. Mapa wymiataDzieciaki w tym wieku są genialne jeżeli chodzi o takie pomysły
![]()
Nadrobiłam zaległości. Mapa wymiataDzieciaki w tym wieku są genialne jeżeli chodzi o takie pomysły
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ciekawe, że jak za kilka lat zrobią te same błędy, to rodzic aż się gotuje ze złości...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardziej klasycznego (czytaj: oklepanego) widoku na Trzy Korony chyba nie ma.
Ale przynajmniej aparat przewietrzyłem. Żeby nie było wątpliwości - zrobione z okna, więc się nie namęczyłem
Jutro spróbuję coś ciekawszego ustrzelić, chyba że nie wstanę po dzisiejszym lądowaniu podczas jazdy na biegówkach. Wszystko odbyło się jak w powiedzeniu "jak masz miękkie serce to d.... musisz mieć twardą". Nie chciałem wlecieć w żonę, którą na zjeździe pokonała prędkość i postanowiłem ominąć...
381
Obawiam się, że to co mi dolega to konsekwencja próby brania przykładu z Kowalczyk![]()
Na drugi raz nie omijaj żony i pokaż jak się wpada na kobietę z miłością![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
ładny kadr zawsze miło zobaczyć. Choćby po to by sobie przypomnieć.