Cześć BarMichaleSiedemdziesiątySzósty,
Bull Bull pewnie miałby inny tytuł, gdyś tak podszedł panów od przodu - to co mnie zatrzymało, to kompozycja kolorystyczna. Lubię pomarańcz.
337 - Inspired by Life - w duuużym formacie by mi się dużo bardziej podobało - sama rama jest już fajna, a i treści w okienku sporo, może nawet zbyt wiele - przy małym obrazku - ale tak 30x40 to byloby w sam raz
338 Niegrzeczny chłopiec - ja to interpretuje tak, że ma powód do radości gdyż jako jedyny pozostał z rękami... Nic dziwnego, że taki przekornie dumny
349 Piękna z bestią w tle - warte pokazania - gdyż modelka na zdjęciu wygląda na zdrową kobietę, a nie wychudzoną anorektyczkę - a to warto docenić i pokazać
Stacja Radegast - byłem tam ciemną nocą, zdjęć kilka popełniłem, i uważam, że twoje zdjęcia są bardzo ciekawe, dobre - nie prześledziłem w szczegółach całej dyskusji z deepee, ale dla mnie narracja światłem zarówno na 352 jak i 353 jest jak najbardziej właściwa - właśnie dlatego, że te rzeczy miały miejsce, że to się wydarzyło, ale udało się to pokonać, mimo tych tragicznych wydarzeń, które uwiecznione zostają w postaci tej Stacji pomnika - to kolejnego dnia wschodzi Słońce, i kolejnego też wzejdzie, i następnego też. Trzeba żyć, pamiętać, ale żyć dalej. Na pewno można mnożyć interpretacje, w zależności od swoich upodobań, czy nawet uprzedzeń, doświadczenia, wiedzy na temat historii z drugiej jak i z pierwszej ręki. Każdy może czytać tak, jak potrafi i chce.
Kolejne, przy którym się zatrzymałem to 355 Duet - wsunął uśmiech na me oblicze.
Co do break-dance - 358 ciekawą ma kompozycję, ale tych wyczynów - o których piszesz, ze zrobiły wrażenie - nie widać - rozumiem, 30 min to mało, ale na tobie wrażenie zdążyli zrobić - zdjęcia jednak tego nie oddały.
359 takie jakieś nijakie, a mimo to - kurczę, zatrzymało mnie. Nie wiem dlaczego
360-361 - dzięki za wspólną sobotę, spacer po łódzkich spuściznach ludzkich - podpatrywałem Cię, jak robiłeś zdjęcie fortepianu - byłem bardzo ciekawy efektu - i szczerze - jestem usatysfakcjonowany - bardzo ciekawie oddałeś ten detal! Pięciolinia muzyczna też mi się podoba, fajna lekkość z tym światłem.
362-363-364 - Generalnie ta miejscówka jest prześwietna! Można tam wyłapać wiele ciekawych momentów - te które przedstawiłeś zachęcają, aby tam jeszcze trochę czasu spędzić i wyłowić lepsze perełki. King Size - Dobre kadrowanie
TrotuArt - przyznam Ci rację, nie porwało mnie.
niepolitycznie - elementy są, zdjęcie historię/przesłanie niesie. Ulotne przesłanie.
Basenowa godzina - to drugie nawet mnie zatrzymało, tym kontrastem silnym. Kadr też ciekawy, przynajmniej dla mnie.
372-373 - kot fajny, to jakieś miejsce kultu?
pozdrawiam,