|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Michał sam nadałeś tytuł....i bardzo dobrze ale to co napisał deepe powoduje, że ginie drugi bohater. Bez tytułu nie wiem czy bym się doszukiwał drugiego bohatera no bo wiesz upcia dla faceta na zdjęciu to zawsze upcia. Kadr fajny i bardzo pasujący do tytułu i dobrze, że go uchwyciłeś. Ja nie ganię ani nie krytykuje bo sam wiem, że chce się coś pokazać/przekazać/ukazać ale niestety warunki, sytuacja nie sprzyja temu do końca i trzeba się cieszyć z tego co jest. To nie moje tam jakieś ludziki czy spinacze, że mówię mu masz iść tam a on idzie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Swego czasu Saboor namawiał mnie, żebym odwiedził łódzką stację Radegast i "pomęczył" miejsce. No to poszedłem i pomęczyłem:
350
351
352
353
Więcej o miejscu ze zdjęć można poczytać m.in. tutaj.
Pozdr
Dobre zdjęcia Michał. Oddają nastrój, klimat miejsca. Nie są nachalne i zmuszają do refleksji.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
świetnie wykorzystałeś słońce. bardzo mi się podoba
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Męczenie przyniosło dobre rezultaty. + daję za to![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.