Mistrzowie drugiego planuA to drugie zdjęcie z urlopu to gdzie?
Nie wiem, czy z mojego urlopu przywiozłam jedno, czy dwa zdjęcia godne pokazania. Ale już od jakiegoś czasu twierdzę, że więcej daje mi weekend ze zlotem OC niż urlop. Bardzo smutna rzeczywistość![]()
Smutną rzeczywistość tworzysz Ty sama w tym momencie tak się wypowiadając i tak myśląc ale jest to naturalne bo życie to sinusoida. Lecz szczerze mówiąc wcale bym się tym nie przejmował bo człowiek nie znając smutku nie wiedziałby co to radość. Jedno i drugie nawzajem się uzupełnia i widocznie teraz jest czas foto-smutku aby potem uzupełnił on czas foto-radości![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.08.14 o 01:21
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Foto-smutek, foto-radość - świetne nazwy dla zakładów fotoŻeś mi humor poprawił - dzięx
Jedni specjalizują się w zdjęciach z pogrzebów, drudzy w ślubniakach i komunijniakach.
Cała przyjemność po mojej stronie. Zły ze mnie generalnie facet ale nie lubię jak ktoś się smuci
. Z kolei Ty rozbawiłaś mnie mnie nadaniem zakładom foto nazwy "FOTO-SMUTEK" I "FOTO-RADOŚĆ" (dobre). Wiesz co? Jak już Cię najdzie wena to może stwórz serię foto-smutek i foto-radość. Może rzadko się wypowiadam w Twoim wątku ale uważam, że masz tak samo niekićkane w głowie z podejściem do pewnego rodzaju fot jak jak ja do ludzików/samochodzików/itp. więc myślę, że stworzyłabyś coś bardzo fajnego
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Drugie tutaj:
349 Piękna z bestią w tleNie wiem czy jest godne pokazania, ale co tam.
Zlot OC co weekend? Pomysł dobry, ale utopijny niecoNie wiem czy zdjęcie z Twojego blogu (Prosta historia) jest z urlopu, ale myślę, że jest godne pokazania. I tytuł filmowy dobrze trafiony
Foto- Radość już istnieje. Jest taki zakład foto w Warszawie. Ale Foto-Smutek możecie otworzyć
Piotrze - zrobiłem wersję z kablami, potem próbowałem berz kabli, ale jak pociągnąłem to musiałem szybko się ewakuować, bo ciemno się zrobiło
Pozdr
Ta piękna fajnie wyszła na tym plakacie ale bestii trzeba się trochę naszukać![]()
338: Z tymi kablami pasuje jak najbardziej.
349: Winieta ma pomóc w zauważeniu strongmana? MZ niepotrzebna. Jak ktoś ma nawyk oglądania całego zdjęcia, to odnajdzie, co trzeba.![]()