Strona 126 z 173 PierwszyPierwszy ... 2676116124125126127128136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.251 do 1.260 z 1728

Wątek: barmichal76 - moje fotografie

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Odp: barmichal76 - moje fotografie

Cytat Zamieszczone przez barmichal76 Zobacz posta
    338 Niegrzeczny chłopiec
    Nie tylko fotka, ale i tytuł jest ważny

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Mistrzowie drugiego planu A to drugie zdjęcie z urlopu to gdzie?
    Nie wiem, czy z mojego urlopu przywiozłam jedno, czy dwa zdjęcia godne pokazania. Ale już od jakiegoś czasu twierdzę, że więcej daje mi weekend ze zlotem OC niż urlop. Bardzo smutna rzeczywistość

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Bo urlop jest od odpoczynku, a nie robienia zdjęć. Jak Ci wróci wena, to będziesz robić, nie ma co panikować
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Bardzo smutna rzeczywistość
    Smutną rzeczywistość tworzysz Ty sama w tym momencie tak się wypowiadając i tak myśląc ale jest to naturalne bo życie to sinusoida. Lecz szczerze mówiąc wcale bym się tym nie przejmował bo człowiek nie znając smutku nie wiedziałby co to radość. Jedno i drugie nawzajem się uzupełnia i widocznie teraz jest czas foto-smutku aby potem uzupełnił on czas foto-radości
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.08.14 o 01:21
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Foto-smutek, foto-radość - świetne nazwy dla zakładów foto Żeś mi humor poprawił - dzięx Jedni specjalizują się w zdjęciach z pogrzebów, drudzy w ślubniakach i komunijniakach.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Żeś mi humor poprawił - dzięx
    Cała przyjemność po mojej stronie . Zły ze mnie generalnie facet ale nie lubię jak ktoś się smuci . Z kolei Ty rozbawiłaś mnie mnie nadaniem zakładom foto nazwy "FOTO-SMUTEK" I "FOTO-RADOŚĆ" (dobre). Wiesz co? Jak już Cię najdzie wena to może stwórz serię foto-smutek i foto-radość. Może rzadko się wypowiadam w Twoim wątku ale uważam, że masz tak samo niekićkane w głowie z podejściem do pewnego rodzaju fot jak jak ja do ludzików/samochodzików/itp. więc myślę, że stworzyłabyś coś bardzo fajnego
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez barmichal76 Zobacz posta
    Po tygodniu w Międzyzdrojach już w domu. Niewiele było do fotografowania oprócz dzieci pluskających się w wodzie (moich dzieci, żeby nie było niedomówień). Ale przywiozłem dwa kadry. Pierwszy z nich:
    338 Niegrzeczny chłopiec
    Pozdr
    Podoba się! Nie będę mówił co bym zrobił inaczej, bo bym nie zrobił ale: kable przeszkadzają.
    Poza tym fota miodek.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

barmichal76
    Gość

Mistrzowie drugiego planu A to drugie zdjęcie z urlopu to gdzie?
    Drugie tutaj:

349 Piękna z bestią w tle Nie wiem czy jest godne pokazania, ale co tam.

Nazwa:  p72443371.jpg
Wyświetleń: 111
Rozmiar:  322,7 KB

Nie wiem, czy z mojego urlopu przywiozłam jedno, czy dwa zdjęcia godne pokazania. Ale już od jakiegoś czasu twierdzę, że więcej daje mi weekend ze zlotem OC niż urlop. Bardzo smutna rzeczywistość
    Zlot OC co weekend? Pomysł dobry, ale utopijny nieco Nie wiem czy zdjęcie z Twojego blogu (Prosta historia) jest z urlopu, ale myślę, że jest godne pokazania. I tytuł filmowy dobrze trafiony

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Cała przyjemność po mojej stronie . Zły ze mnie generalnie facet ale nie lubię jak ktoś się smuci . Z kolei Ty rozbawiłaś mnie mnie nadaniem zakładom foto nazwy "FOTO-SMUTEK" I "FOTO-RADOŚĆ" (dobre). Wiesz co? Jak już Cię najdzie wena to może stwórz serię foto-smutek i foto-radość. Może rzadko się wypowiadam w Twoim wątku ale uważam, że masz tak samo niekićkane w głowie z podejściem do pewnego rodzaju fot jak jak ja do ludzików/samochodzików/itp. więc myślę, że stworzyłabyś coś bardzo fajnego
    Foto- Radość już istnieje. Jest taki zakład foto w Warszawie. Ale Foto-Smutek możecie otworzyć

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Podoba się! Nie będę mówił co bym zrobił inaczej, bo bym nie zrobił ale: kable przeszkadzają.
    Poza tym fota miodek.
    Piotrze - zrobiłem wersję z kablami, potem próbowałem berz kabli, ale jak pociągnąłem to musiałem szybko się ewakuować, bo ciemno się zrobiło

Pozdr

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Ta piękna fajnie wyszła na tym plakacie ale bestii trzeba się trochę naszukać

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

338: Z tymi kablami pasuje jak najbardziej .
    349: Winieta ma pomóc w zauważeniu strongmana? MZ niepotrzebna. Jak ktoś ma nawyk oglądania całego zdjęcia, to odnajdzie, co trzeba.